Jos et halua lukea tätä, niin älä lue. Poista tämä, pyyhi, revi, unohda. Ei sen pitäisi olla vaikeaa…

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Viimeinen asia, jonka sanoit minulle oli jätä minut rauhaan. Ja minä muistan sen elävästi, kuin sanasi olisivat jonkin sinfonian nuotteja, jotka kaikuvat korvissani uudelleen ja uudelleen. Pop-sävelmän kertosäe. Ja lopultakin se oli vain hylkääminen, yksi monista eikä mitään ihmeellistä. Minulla on taito rajata todellisuus tajuntani ulkopuolelle. Ja siinä on omat hyötynsä – en ole ikinä menettänyt mitään, mutta en ole mitään saanutkaan. Alijäämäinen kauppatase.

 

Yritin ymmärtää sinua, mutta se oli turhaa. Sinussa olisi pitänyt olla mukana käyttöohje. Jonkun olisi pitänyt tietää, kuinka toimia käyttövirheen sattuessa ja kertoa siitä minulle.

 

En pidä hyvästeistä, eroamisista, matkoista tai edes kotiinpaluista. Kokonaisuudessa taidan olla jonkinlainen erakko ja ihmisvihaaja. Kun lähden pois ja hyvästelen, minulta aina odotetaan kutsua vastavierailulle. Sinä lähdit pois sanomatta sanaakaan. Ja tiedätkö mitä, syyt olivat yksinkertaiset. Polttaa sillat ja jälleennäkemiset.

 

En halua sinulta mitään, en odota sinulta mitään. En kysy, että mitä kuuluu tai miten menee. Kirjoitan muuten vain, siitäkin huolimatta, ettet sinä ikinä lue tätä kirjettä. Nämä ovat vain sanoja, jotka eivät johda mihinkään.

 

Terveisin,

Malaria